Ticker

6/recent/ticker-posts

Se deschide cea de-a doua Stagiune a Orchestrei de Camera a Filarmonicii „ Lyra – George Cavadia” Braila


Se deschide cea de-a doua Stagiune a Orchestrei de Camera a Filarmonicii „ Lyra – George Cavadia”, al carei director este prof. Ionut Sandel Balaban, cu un concert de exceptie, ce cuprinde pagini muzicale clasice. Concertul speram sa fie pe placul publicului meloman, ce il asteptam in numar cat mai mare la reprezentatiile noastre.

Iata ce va propunem sa audiati la data de 20 septembrie 2017, ora 19.00, la sala de concerte a „Palatului Lyra” Braila, in interpretarea Orchestrei de Camera a Filarmonicii „ Lyra – George Cavadia” avandu-l la pupitrul dirijoral pe col. (r.) Petrea Gogu, iar prezentarea concertului ii apartine prof. Marilena Niculescu:
- Wolfgang Amadeus Mozart
• Uvertura la Opera „Don Giovanni”
• Concertul nr.3 pentru vioara si orchestra, in Sol Major,K.V.216
- Joseph Haydn
• Simfonia Nr. 104, in Do Major “London”, Hob.I:104

Solist, il avem ca invitat pe violonistul de exceptie Sabin-Laviniu Penea, licentiat in vioara si absolvent al cursurilor de master ale Universitatii Nationala de Muzica Bucuresti, la clasa prof. univ. dr. Gabriel Croitoru.

Bilete se gasesc la sediul filarmonicii din Calea Calarasilor, Nr. 52(incinta Casa Tineretului) de luni pana vineri intre orele 8:00-18:00. și în seara spectacolului, la intrarea în sală. Prețul unui bilet este de 20 lei.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii