Ticker

6/recent/ticker-posts

Andrada-Cosmina Posedaru lansează trei cărți

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila anunță lansarea cărților ”Ochiul pisicii”, „Capcana păianjenului” și „Necunoscutul” ale tinerei autoare Andrada-Cosmina Posedaru.  Evenimentul va avea loc vineri, 20 octombrie 2017, ora 17, la Sala “Fănuș Neagu” a Bibliotecii Județene, Piața Poligon nr. 4.

Andrada-Cosmina Posedaru este o scriitoare aflată la început de drum, cu trei proiecte literare finalizate până în prezent. Pe site-ul personal, autoarea face o scurtă prezentare a cărților scrise până în prezent:

“Ochiul pisicii” este cartea sa de debut, un roman bine primit de public. “Un caz aparent simplu se complică atunci când o dispariție se transformă într-o crimă. Un detectiv nonconformist împreună cu o jurnalistă feroce merg pe urmele criminalului și se amestecă fără să vrea într-un mister periculos.”

“Capcana păianjenului” prezintă povestea unui medic legist cu “o viață destul de fascinantă, mai ales atunci când trebuie să faci și munca de investigator. Uneori însă și cele mai strălucite minți cad în capcană. Și cu cât victima este mai greu de prins, cu atât este mai apetisantă”.

Romanul „Necunoscutul” o are în centrul său pe Aria, a cărei “viață se schimbă atunci când fiecare mișcare a sa este urmărită de către o umbră a nopții. Suferința ei îi creează plăcere, iar dorința de a o controla este un pericol pe care necunoscutul și-l asumă.”

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii