Ticker

6/recent/ticker-posts

Poezia câmpiei. Dublă lansare de carte la Cercul Militar Brăila - Tudorița Tarniță și Păun Condruț

Miercuri 4 aprilie 2018 de la ora 13 va avea loc o dublă lansare de carte sub titlul "Poezia Câmpiei" în sala de festivități a Cercului Militar Brăila. Jurnalista Tudorița Tarniță lansează volumul de poezie "Câmpia din noi" iar epigramistul Păun Condtruț un volum de "Versuri îmPĂUNate". Ambele cărți au apărut la editura InfoEST din Siliștea, județul Brăila.

Vor prezenta prof. Jenică CHIRIAC și editorul Mihai VINTILĂ. Momentele muzicale vor fi susținute de prof. Florin LAZAR și de Teodor Gabriel ȘCHEAUA.

Tudorița TARNIȚĂ s-a născut în comuna Traian din județul Brăila. Și-a dedicat viața jurnalismului fiind o prezență constantă în paginile publicațiilor brăilene în ultimii 27 de ani. A debutat în "Antologia Poeților Brăileni Zbor Alb" din 1970. Prezentă în antologiile: "17 Poeți Brăileni de Azi - În umbra salcâmilor", apărută la Centrul de Creație Brăila în anul 1998, realizată de prof. Nicolae Ungureanu și în cea a Cenaclului Literar "Panait Istrati" al Bibliotecii Județene Brăila "Poeții în cetate", apărută în anul 2015. A publicat în: Analele Brăilei, Dunărea, Luceafărul, România literară, Flacăra, Vatra. Este laureată a mai multor concursuri județene și interjudețene de poezie.

Păun CONDRUȚ s-a născut în Budișteanu – Filiu din județul Brăila. Este epigramist, prozator și poet. I-au apărut volumele "Rânduri ce te pun pe gânduri" în 2002, urmat de "Şapte ani pe mare" în 2008, "În semn de protest" în 2012, "Ușa inimii mele" în 2016. A publicat în: Analele Brăilei, Ancheta, Epigrama, Haz de necaz, Hohote, Integrame cu umor, Înainte, Scânteia, Țeapa, Urzica, Țeapa la U.C.B, Litera 13.

Evenimentul este organizat de Garnizoana Brăila prin Cercul Militar Brăila și de Mișcarea Literară Litera 13.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii