Întâlnirea Umoriștilor, prima ediție, Brăila, 20-22 aprilie 2018. Festival-Concurs.

Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în colaborare cu Cenaclul Umoriștilor Brăileni (C.U.B.) Ștefan Tropcea, organizează prima ediție a Festivalului Concurs Întâlnirea Umoriștilor. Manifestarea va avea loc, în perioada 20-22 aprilie 2018, la Brăila, la Casa Memorială Petre Ștefănescu-Goangă.

Festivalul se dorește a fi un eveniment anual, competitiv şi are drept scop cultivarea literaturii umoristice – fabula, poezia epigramatică, schița umoristică, aforismul - în literatura de gen a urbei. La concurs poate participa orice creator din țară, indiferent de vârstă.

Tema aleasă pentru prima ediție a festivalului este SCOPUL SCUZĂ MIJLOACELE.
Concursul se va desfășura pe două secțiuni: UMOR PE RIME – fabulă şi poezie epigramatică și PROZĂ SCURTĂ – schiţă umoristică și aforisme. Concurenții pot participa la ambele secţiuni și subsecțiuni, însă nu pot obţine decât un premiu (cel cu valoarea cea mai mare).

Lucrările vor fi trimise până la data de 30 martie 2018 (data poştei), în trei exemplare, cu motto (în plic se vor trece adresa, numărul de telefon şi, eventual, adresa de e-mail), pe adresa: Casa de Cultură a municipiului Brăila, Piaţa Poligon, nr.2, Brăila.

Jurizarea va avea loc în intervalul 1 - 6 aprilie 2018, lucrările primite urmând să fie analizate de un juriu prezidat de Mihai Frunză – președintele C.U.B. Câștigătorii vor fi invitați la Brăila, unde, pe 21 aprilie 2018, vor fi premiați în cadrul unui spectacol de gală.

Regulamentul concursului poate fi studiat pe site-ul instituției, la adresa culturabraila.ro

Manager
Emanoil Ciucașu
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe Facebook

Promo

interlink.ro%20

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo

watchshop.ro%20

Stiri din Braila

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!