Ticker

6/recent/ticker-posts

Despre Revista Litera 13


Revista Litera 13 a apărut în perioada 13 ianuarie 2015 - 13 ianuarie 2023 în format tipărit și online.

Toate numerele revistei pot fi citite în format electronic aici.







Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. La Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” a avut loc lansarea revistei manifest Litera 13. Iar după cum se subliniază în editorialul semnat de dl. Mihai Vintilă (redactor şef), această publicaţie se vrea a fi un manifest literar care să aducă în atenţia cititorilor informaţii diverse şi demne de interes. “Dorim să depăşim provincialismul, să ne integrăm în lumea de azi. Suntem pentru menţinerea legăturilor strânse cu diaspora românească şi Republica Moldova”, se mai spune despre Litera 13.

    RăspundețiȘtergere
  2. De curand am descoperit site-ul http://www.litera13.ro . Aceasta este o revista online care iti poate satisface toate nevoile tale de om de cultura. Va puteti informa cu privire la anumite carti, gasind aici recenzii chiar si despre filme sau piese de teatru. Deasemenea, revista poate fi gasita pe site si electronic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va recomand site ul http://www.litera13.ro ;parerea mea este ca sunt cele mai bune carti si merita citite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Castigatorii sunt in ordine : Romi pentru volumul Facebook, Tania pentru volumul Adevaruri mari scrise cu litere mici is Gmanolea pentru Ne-am intalnit pe internet. Toti castiga si un abonament la revista Litera 13 pentru una an. Rugam castigatorii sa ne trimita adresa de expeditie pe emailul redactiei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Revista "Litera13" www.litera13.ro o platforma de sustinere a literaturii scrise de tineri autori braileni, sustinuta de personalitati consacrate ale literaturii brailene si nu numai! O rampa de lansare pentru cei ce dau semne ca au ceva de spus in literatura, pentru debuturi promitatoare. "Litera13" revista Miscarii literare cu acelasi nume, revista ce isi propune promovarea membrilor sai dar si a altor valori literare de pe plaiuri romanesti cat si din zona diasporei literare. Cu stima, Virgil Andronescu! http://romaniamereuabsenta.blogspot.ro .

    RăspundețiȘtergere