Festivalul Poeţilor din Balcani, ediţia a IX-a,România – Croația

În perioada 18 - 19 septembrie 2015 la Biblioteca Judeţeană Panait Istrati din Brăila se desfăşoară a IX-a ediţie a Festivalului Festivalul Poeţilor din Balcani, România – Croația. Evenimentul este organizat de: Consiliul Judeţean Brăila, Biblioteca Judeţeană Panait Istrati Brăila, Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Sud – Est.

Obiectivul festivalului este promovarea poeziei contemporane din România şi Croația, aprofundarea conceptului de balcanism în literatură şi dezvoltarea relaţiilor de colaborare între poeţii români și croați. În cadrul festivalului vor avea loc lansări de carte, recitaluri de poezie şi muzică, dezbateri pe tema balcanismului în literatură cu referiri speciale la literatura contemporană română şi croată.

Ca invitaţi la acest eveniment vor participa reprezentanţi ai Ambasadei Croației la Bucureşti, reprezentanţi ai uniunilor de creaţie din România şi Croația, jurnalişti de la publicaţii culturale centrale, jurnalişti din presa locală.

Litera 13, nr 3, iul 2015, p 21
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.