Manifestarea Alexandru Ioan Cuza – omul și opera

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila în parteneriat cu Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, Liceul Pedagogic „D.P.Perpessicius” și Școala „I.L. Caragiale” organizează sâmbătă, 23 ianuarie 2016, orele 10.00 - 12.00, manifestarea Alexandru Ioan Cuza – omul și opera. În cadrul evenimentului elevii de gimnaziu participă la un concurs de postere, în timp ce liceeni susțin prezentări power - point pe tema Unirii Principatelor Române de la 24 ianuarie 1859.

Mica Unire este strâns legată de personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza, acesta fiind unul dintre cei mai importanți domnitori români, ce a desăvârșit unirea Țării Românești și a Moldovei, punând bazele României moderne printr-o serie de reforme.

Evenimentul are loc la Sala de Lectură a Bibliotecii, unde poate fi vizionată și expoziția de postere. Activitatea este coordonată de Valentina Chiriac, șef birou în cadrul Bibliotecii și profesorii: Andrășoaie Mariana, Moraru Emelina, Oana Mocanu și Buzea Lidia.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.