Mişcarea Litera 13 la Salonul Axis Libri

Theodor Parapiru, Alexandru Halupa, Mihai Vintila 
Miercuri 16 decembrie 2015 de la ora 13:00 Biblioteca Județeană V.A. Urechia Galaţi a organizat o Ediție Specială a Salonului Literar Axis Libri. La această întâlnire au fost invitaţi a-şi lansa volumele şi membrii Mişcării literare Litera 13 Alexandru Halupa şi Mihai Vintilă cu Fior decadent şi, respectiv, Adevăruri mari scrise cu litere mici. Alături de ei la eveniment a mai lansat un volum de Sonete şi scriitorul brăilean Vasile Mandric.

Tot în cadrul aceleeaşi manifestări au mai fost prezentate şi cărţile Reprezentanțe consulare europene la Galați în prima jumătate a
secolului al XIX-lea – autor- Ana- Maria Cheșcu şi Îmi amintesc de o zi de școală. Dante: Infernul în cânturi și terține alese de Antonio
Rizzo.

Alexandru Halupa şi Mihai Vintilă au fost prezentaţi publicului de directorul instituţiei şi amfitrionul salonului scriitorul Zanfir Ilie . Cei doi au susţinut şi un mic recital de poezie după ce cărţile lor au fost comentate în notă critică. Nu trebuie uitat a fi menţionat aici că întregul eveniment a fost mult mai lung, iar membrii mişcării au avut doar un moment care speră ei să fi fost interesant pentru public.

Litera 13, nr 5, p. 3-4.
Share:

Un comentariu:

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.