CHIPURI DE COPII ÎN FOTOGRAFII

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi vă invită miercuri,1 iunie 2016,  ora 12 să sărbătoriţi de Ziua Internaţională a Copilului,copilăria - cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om. Cu acest prilej, la Muzeul "Casa Cuza Vodă", începând cu ora 12 va avea loc vernisajul expoziţiei"CHIPURI DE COPII ÎN FOTOGRAFII".

Expoziţia valorifică un interesant fond de fotografii din patrimoniul Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galați, care au ca subiect copiii (de vârste diverse și în ipostaze variate) din perioada cuprinsă între a doua jumătate a secolului al XIX-lea  și sfârșitul  secolului al XX-lea.

„Ideea-invitație de la care a pornit acest demers expozițional dedicat Zilei Internaționale a Copilului a fost: să ne putem bucura de un univers existențial aparte -copilăria - imortalizat în fotografii de altădată, alături de copiii deastăzi” ne informeaza muzeograf dr. Elena Ingrid Bahamat.

La mulţi ani tuturor copiilor şi părinţilor, şi ca întotdeauna, vă aşteptăm cu drag la Muzeu !  

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe Facebook

Promo

interlink.ro%20

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo

watchshop.ro%20

Stiri din Braila

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!