Ticker

6/recent/ticker-posts

Festivalul Concurs Internațional ”Întâlnirea Epigramiștilor”, ediția a XXIX-a, 2016, Brăila

În perioada 30 septembrie - 2 octombrie 2016, la Brăila, la sediul Casei Memoriale Petre Ștefănescu-Goangă,  Piața Poligon nr. 2A, are loc Festivalul Concurs Internațional ”Întâlnirea Epigramiștilor”, ediția a XXIX-a. Manifestarea este organizată de Casa de Cultură a Municipiului Brăila în colaborare cu Cenaclul Umoriștilor Brăileni ”Ștefan Tropcea”.

Temele ediției din acest an sunt: ”Politețe” și ”Cine râde la urmă...”.
Participanții la concurs trebuie să trimită câte două epigrame la temă, într-un singur exemplar, cu motto, până la 1 septembrie 2016 (data poștei).
Epigramele se transmit pe adresa: Casa de Cultură a Municipiului Brăila, Piața Poligon nr. 2A.

Epigramele participante la concurs vor fi analizate de un juriu prezidat de Mihai Frunză, președintele Cenaclului Umoriștilor Brăileni ”Ștefan Tropcea”. Premierea câștigătorilor se va face pe 1 octombrie 2016, la Brăila, în cadrul unui spectacol de gală iar în mansarda Casei Memoriale Petre Ștefănescu-Goangă se va desfășura duelul epigramiștilor.

După cum informează directorul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, Emanoil Ciucașu, deja au fost trimise invitații de participare la concurs cluburilor de epigramiști din țară și din străinătate.

Sursa: http://www.infoest.ro/stiri/cultura-brailei/festival-concurs-intalnire-epigramisti-braila-2016.htm#sthash.31V77Dfe.dpuf

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii