MICA PUBLICITATE ȘI COTIDIANUL GĂLĂȚEAN DIN PRIMA JUMĂTATE A SECOLULUI AL XX-LEA

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi în parteneriat cu Liceul Teoretic „Dunărea” și Școala Gimnazială nr. 18 din Galați  vă invită  vineri, 25 noiembrie 2016, ora 1100 la expunerea cu tema „MICA PUBLICITATE ȘI COTIDIANUL GĂLĂȚEAN DIN PRIMA JUMĂTATE A SECOLULUI AL XX-LEA” susținută de muzeograf dr. Elena-Ingrid Bahamat.

Activitatea face parte din proiectul cultural „O retrospectivă istorică a oraşului Galaţi” şi ilustrează locul și rolul pe care le-a avut mica publicitate în viața cotidiană a gălățenilor din prima jumătate a secolului al XX-lea.
Într-o epocă în care progresele științei și tehnicii au marcat evident și spațiul românesc, anunțurile de la mica publicitate sunt elocvente pentru evoluția mentalității, pentru modernizarea vieţii de zi cu zi a locuitorii orașului - port  danubian Galaţi.

Evenimentul se va desfăşura la Muzeul „Casa Cuza Vodă” (str. Al. I. Cuza, nr. 80), secţie a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.