Ticker

6/recent/ticker-posts

Concurs internaţional de creaţie literară „Grigore Vieru”

Ediţia a V -a, poezie  “Sunt iarbă. Mai simplu nu pot fi!”

Toate textele se trimit în perioada 15 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017, la adresa de e-mail a revistei Apollon: ro.tv.kalin@gmail.com. Minim 10 poezii în limba română, în document word, A4, caracter de 12, Times New Roman, la 1 rând, obligatoriu cu diacritice, cu corectura realizată de autor, însoţite de o fotografie bust a autorului şi un mic CV literar.

Concurenţii vor trimite în e-mail numele şi prenumele, adresa de domiciliu, un număr de telefon pentru trimiterea premiilor, după concurs.Dacă aceste cerinţe nu sunt respectate, textele în cauză nu vor intra în concurs.

La concurs pot participa toţi scriitorii de limbă română, indiferent unde sunt stabiliţi. Jurizarea se face între 15 – 17 ianuarie 2017, iar decernarea premiilor câştigătorilor se va face marti, 17 ianuarie 2017 la Centrul Cultural „Jean Louis Calderon”, sector 2, Bucureşti în cadrul unui spectacol omagial organizat de Asociaţia Culturală „La noi, la români”.

Premii: Diplome; Publicarea în revista Apollon (pe tot parcursul anului 2017); Cărţi cu autograf din partea membrilor juriului; Promovare pe site-urile partenere.

Preşedintele juriului - acad. Vasile CĂPĂŢÂNĂ – Chişinău (R. Moldova)
Vicepreşedinte - Victoria Milescu (România);
Membrii juriului: acad. Vasile Tărâţeanu (Ucraina); Cătălina Stroe (Canada);
George Călin (România); Victor Voinicescu Sotski (Franţa); Vasile Groza (România).

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii