Premiile Festivalului Internațional de Poezie Artgothica 2017

Festivalul Internațional de Poezie Artgothica și-a desemnat câștigătorii. Premiul Mircea Ivănescu pentru volum de poezie a fost atribuit lui Silviu Dachin, pentru placheta Bilet în lojă, Editura Grinta, Cluj Napoca, 2016, iar Premiul Mircea Ivănescu pentru volum de debut în poezie a fost primit de către Irina Lazăr, Fragment de joc, Editura Grinta, Cluj Napoca, 2016.

Din juriu au făcut parte scriitorii Ciprian Chirvasiu, Marius Dumitrescu, Silviu Guga, Anda Ionaș și Mioara Bahna - președinte.

Premiile au constat în diplome, o sumă de bani și un trofeu executat din ceramică de către artistul plastic Niu Herişanu.

Festivalul Internațional de Poezie Artgothica a fost organizat de către Asociația Culturală Artgothica Sibiu, Asociația Culturală Direcția 9, cu sprijinul Primăriei municipiului Sibiu și al Consiliului Județean Sibiu.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

libris.ro

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

libris.ro

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!