Salonul anual de carte, Slobozia, 2-31 octombrie 2017În perioada 02 - 31 octombrie 2017, Biblioteca Judeţeană „Ştefan Bănulescu” și Consiliul Județean Ialomița, organizează la Galeriile Arcadia din incinta Centrului Cultural UNESCO ”Ionel Perlea”, ediţia cu numărul XXVI a SALONULUI ANUAL DE CARTE, manifestare culturală tradiţională, de referinţă pentru comunitatea locală şi judeţeană.

În cadrul acestuia vor fi organizate expoziţii de carte cu noile achiziţii ale bibliotecii, întâlniri cu scriitori, oameni din diverse domenii ale culturii, editori, lansări și prezentări de carte, dezbateri, etc.

Prilejuri de dialog si informare, saloanele de carte ale Bibliotecii Județene s-au dovedit de fiecare data interesante si atractive, un loc unde iubitorii paginilor tipărite s-au întâlnit, au discutat ,dezbătând teme importante din domeniul publicisticii și nu numai.

Iubitorii de carte sunt așteptați să se alăture acestui eveniment cultural pentru a descoperi bogăția culturală pe care ne-o transmite lectura.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe Facebook

Promo

interlink.ro%20

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo

watchshop.ro%20

Stiri din Braila

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!