Ticker

6/recent/ticker-posts

Plătești cafeaua cu o poezie pe 21 martie

Pe 21 martie, de Ziua Internațională a Poeziei, Julius Meinl te invită să te alături campaniei-manifest „Plătește cu o poezie”, care are loc în peste 250 de cafenele din România. Inițiativa se află la cea de-a șasea ediție, iar conceptul de anul acesta este „Poezie, caut cântec” și îl are ca ambasador global pe cântărețul-compozitor JP Cooper.

Astfel, toți cei care aleg să participe la această campanie pot folosi versurile ca monedă de schimb pentru a primi o cafea sau un ceai Julius Meinl, la alegere, din partea casei.


În Galați participă la proiect Blue Aqua, Paris Cafe, Daily Pub, Give me 5 - cu două locații, Cafe Anglais și Corso. În Brăila nu participă nici un local sau cafenea.

„În acest an, ne-am lansat o nouă provocare: să dovedim că poezia este sufletul muzicii. Poezia poate fi considerată inaccesibilă, mai greu de abordat, însă muzica are un limbaj universal și abilitatea de a atrage oamenii către poezie în moduri neașteptate”, a declarat Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl.

Ziua Internațională a Poeziei va fi sărbătorită în toate cafenelele participante din țară și în cadrul unui concert experiment marca Julius Meinl, care îi aduce împreună pe scenă pe Adrian Despot (Vița de Vie) și Cristina Bălan (Câștigătoare "Vocea României" 2015).Evenimentul are loc la Berăria H din București, începând cu ora 20, iar accesul este gratuit.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii