Ticker

6/recent/ticker-posts

Câștigătorii Festivalului Internațional de Poezie „Brucla” 2018 Aiud

Aflat la prima ediție, concursul se adresează tuturor pasionaților de poezie și oferă șansa afirmării tuturor creatorilor și stimularea talentelor literare autentice.

Sunt premiate cele mai bune patru lucrări la categoriile „poezie în manuscris” și „poezie în volum”. Participanții au intrat în concurs cu un grupaj de 5 poezii redactat în trei exemplare sau cu volume de poezie publicate în perioada iunie 2017-mai 2018.

După o analiză riguroasă, juriul format din membrul corespondent al Academiei Române, domnul Prof. Univ. Dr. ION POP și distinșii critici literari, domnul Prof. Univ. Dr. ALEXANDRU CISTELECAN și domnul Conf. Univ. Dr. AUREL PANTEA a deliberat, după cum urmează:

Secțiunea „poezie în manuscris”
- Locul I - Diaconescu Diana;
- Locul II - Teodora Vlădianu;
- Locul III - Nedelcu Anamaria;
- Mențiune - Șimonați Claudiu Nicolae.

Secțiunea „poezie în volum”
- Locul I - Mihăilă Gabriel Nicolae;
- Locul II - Cristea Angela Melania;
- Locul III - Tătar Laurean (Teo);
- Mențiune – Gârda Petru Ioan

Deschiderea oficială a manifestărilor va avea loc joi, 7 iunie 2018, începând cu ora 16:00, în sala de ședințe Ion I. C. Brătianu, a Primăriei Municipiului Aiud, iar festivitatea de premiere a laureaţilor Festivalului Internațional de Poezie „Brucla”, vineri, 8 iunie 2018, începând cu ora 12, în sala de Festivități a Colegiului Național „Titu Maiorescu” Aiud.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii