Împărăția sufletului de LAURA GHIOC

Miercuri s-a lansat la Biblioteca Județeană ,,Panait Cerna" din  Tulcea volumul Împărăția sufletului de LAURA GHIOC apărut la editura ExPonto din Constanța.

Despre această carte scriitorul Ovidiu Dunăreanu afirmă
Cartea de față, cu un titlu atât de ispititor,este o spovedanie sinceră, intensă și tulburătoare a Laurei Ghioc,tânără și talentată autoare care înnobilează cu scrisul său spațiul cultural-literar-estetic nord dobrogean.O carte mărturisitoare de redescoperire a sinelui și a creației lui Dumnezeu...Scrisă cu ardentă dăruire sufletească ,fluent,curat,deschis,noua carte a Laurei Ghioc este una care încântă și impresionează în același timp; o dată deschisă, te incită la meditație și la a nu o mai lăsa cu nicinun preț din mână. 

Lansarea a fost organizată de Aegyssus" Asociația Scriitorilor din Județul Tulcea, Episcopia Tulcii și Biblioteca Județeană „Panait Cerna" Tulcea.Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.