Festivalul Internațional Antares 2018. Premiul de Literatură „Steaua Dunării”. Premiile Filialei Sud-Est a USR pentru 2017

Miercuri, 26 septembrie, Festivalul, organizat de Filiala Sud – Est a Uniunii Scriitorilor din România (USR) va fi oferit Premiul de Literatură „Steaua Dunării” al USR. Ceremonia va avea loc chiar în deschiderea Festivalului, de la ora 11,00, la Protoieria Galaţi. Şi la închiderea Festivalului, pe 30 septembrie, în acelaşi spaţiu, de la ora 11,00, se va desfăşura ceremonialul acordării Premiilor Filialei Sud-Est a USR pentru 2017 şi se va acorda Premiul pentru cel mai bun poem, iar seara, de la 17 la Hotel „Danube Stars”, sala "Budapesta", se va desfăşura o seară literară.

Joi 27 septembrie în locația Liceului Teoretic „Alexandru Marghiloman” din Buzău vor avea loc lecturi publice şi lansări de carte.

Pe 28 septembrie în Galaţi, de la 10 în aula C.N.„Vasile Alecsandri” şi la Liceul de Marină. După-amiază se va vizita Casa memorială „Panait Istrati” din Brăila și va avea loc un recital poetic cu prezentarea revistei de cultură „Antares”.

Pe 29 septembrie, la Galaţi, la Hotel Mercur, de la 10 are loc Gala de poezie „Maison de la poesie danubiene”.
Festivalul se va încheia cu o croazieră pe Dunăre, cu plecare de la Brăila.

Nominalizările pentru premiul USR Sud- EST Steaua Dunării. 
1. GHEORGHE GRIGURCU
2. MIRCEA DINESCU
3. NICOLAE PRELIPCEANU
4. MARIAN DRAGHICI
5. NICHITA DANILOV
6. SORIN MARCULESCU
7. ADRIAN ALUI GHEORGHE
8. AUREL PANTEA
9. PAUL ARETZU
10. NICOLAE GRIGORE MARASANU
11. LUCIAN VASILIU

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.