CENTENart la Galati.Expoziţie de sculptură, pictură, artă fotografică

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor Regiunea 2 Galaţi în parteneriat cu Asociaţia „Galaţi, oraşul meu” invită publicul luni, 15 octombrie 2018, ora 17, la vernisajul expoziţiei de sculptură, pictură, artă fotografică şi embleme militate: CENTENart .

Expozanţi:

Nour GHEORGHE - sculptură
Tot ceea ce facem sunt mărturii în timp ale frumosului trecute prin eul fiecăruia. Ce faci pentru tine se termină odată cu tine, ce faci pentru alţii, faci pentru veşnicie.

Cătălin - Irinel IONESCU - pictură şi sculptură
Viaţa este trecătoare. Arta a fost, este şi va fi mereu nemuritoare! Unii oameni aleg doar cuvintele, eu aleg sculptura şi pictura, pentru a comunica dincolo de cuvinte!

Florin - Ciprian MOCANU - fotografie
Prin intermediul obiectivului fotografic, încerc să surprind momente, locuri şi persoane, care să rămână mărturii în timp şi care să transmită, la rândul lor, privitorului emoţia clipei.

Gabriel RĂILEANU - fotografie
Fotografia reprezintă pentru mine exprimarea trăirilor din călătoriile mele și de la evenimentele la care particip.

Silviu IORGA - embleme militare
Colecţionează de opt ani embleme şi însemne de poliţie din toată lumea. Ele au fost obţinute de la colegii români şi străini cu care a executat misiuni în comun, prin schimburi cu alţi colecţionari dar şi cu ajutorul colegilor care execută misiuni externe.

Bogdan Ionuț ROTARU - fotografie
Elev, membru al Asociaţiei „Galaţi, oraşul meu”, Bogdan Rotaru a fost atras de mirajul imaginii fotografice încă de mic, împărtăşind punctul de vedere al lui Émile Zola: nu poţi spune că ai văzut un lucru până nu l-ai fotografiat. 

Evenimentul se va desfăşura în Lapidarium, secţie a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi, str. Mr. Iancu Fotea, nr. 2bis, lângă Biserica Greacă.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe Facebook

Promo

elefant.ro

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo

carturesti.ro

Stiri din Braila

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!