Ticker

6/recent/ticker-posts

Concurs de desene şi eseuri cu tema "Oraşul meu, oraşul tău”, ediția a 5-a.

Ştim că Brăila este un oraş cu mulţi copii talentaţi, tocmai de aceea, Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila, prin Secția de Copii.Ludotecă în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brăila, lansează concursul de desene şi eseuri cu tema "Oraşul meu, oraşul tău”, ediția a 5-a.

În acest an, la un secol de la cea mai măreață pagină din istoria poporului nostru, avem șansa de a ne dovedi vrednici urmași ai celor care au înfăptuit Marea Unire.
De aceea, prin acest concurs, dorim să unim cele 10 provincii istorice românești : Ardeal , Muntenia, Basarabia, Moldova, Oltenia, Dobrogea, Banat, Crișana, Bucovina, Maramureș. 10 biblioteci (Biblioteca Judeţeană George Bariţiu Braşov, Biblioteca Municipală “B.P. Hașdeu” Chișinău , Biblioteca Județeană “Panait Cerna “ Tulcea, Biblioteca Județeană “Duiliu Zamfirescu” Vrancea, Biblioteca Județeană Satu Mare, Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj, Biblioteca Județeană “Sorin Titel” Timiș, Biblioteca Județeană “Alexandru D. Xenopol” Arad, Biblioteca Bucovinei ” I. G. Sbiera” Suceava) aparținând fiecărei provincii , ne sunt alături în realizarea obiectivului propus.
Cele mai reuşite lucrări, premiate în urma concursului, vor constitui cartea „Brăila, oraşul meu”, care va fi trimisă bibliotecilor partenere .



REGULAMENTUL CONCURSULUI
1. Organizator:
«Concursul pentru copii "Oraşul meu, oraşul tău”» este organizat de Biblioteca Judeţeană Panait Istrati Brăila - Secţia pentru Copii.Ludoteca (denumită în continuare «Organizator») cu sediul în Piaţa Poligon nr. 4, Brăila. Concursul se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii.
2. Locul de desfăşurare:
Concursul este organizat şi se desfăşoară în incinta Bibliotecii Judeţene Panait Istrati Brăila şi este publicat pe pagina de Facebook a Ludotecii - Sectia de Împrumut pentru Copii.Ludoteca. Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveţi o adresă de e-mail validă, un număr de telefon şi să furnizaţi nume/prenume reale.
3. Perioada de desfăşurare
Ediția a 5-a a concursului de desene și compuneri pentru copii se va desfăşura în perioada 1 - 23 noiembrie 2018 şi va avea trei secţiuni : desene nivel preșcolar, desene nivel primar şi compuneri. Desenele și compunerile vor fi în format A4, landscape.
În această perioadă se vor putea înscrie în concurs creaţiile celor mici, ultima lucrare fiind acceptată la data de 23 noiembrie 2018, ora 16:00.
Juriul concursului va fi alcătuit din : profesor educație plastică Mariana Tudose, profesor învățământ primar Iordan Angelica, profesor învățământ preșcolar Daniela Ionescu.
În data de 27 noiembrie 2018, la sediul bibliotecii vom desemna câştigătorii în cadrul galei de premiere, după cum urmează:
* premiul special pentru talent;
* premiul de popularitate – (concurentul a cărui lucrare va primi cele mai multe voturi prin opţiunea Like, pe pagina de Facebook, va intra în posesia premiului);
* premii pentru fiecare secţiune.
4. Înscrierea în concurs:
Concursul se adresează copiilor de grădiniţă si claselor 0-IV, iar participarea se va face cu ajutorul cadrelor didactice si al părinţilor. Prin urmare, pentru a participa la concurs, participanţii trebuie:
* Să aibă vârsta cuprinsă între 4 şi 11 ani;
* Să fie autorii desenului prezentat;
* Să depună lucrarea la sediul bibliotecii până la data de 23 noiembrie 2018 însoţită de datele de contact ale unui părinte sau cadru didactic: e-mail şi număr de telefon;
Fotografiile lucrărilor vor fi încărcate într-un album pe pagina de facebook Secția de Împrumut pentru copii.Ludoteca .
Vor fi şterse comentariile sau alt gen de texte care au un limbaj neadecvat.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a lucrărilor ce nu respectă cerinţele concursului.
5. Regulamentul concursului
Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de facebook Secţia de Împrumut pentru copii.Ludoteca. Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă şi necondiţionată a prevederilor prezentului Regulament şi obligativitatea respectării acestora.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de facebook.
Modificările/formă modificată a Regulamentului intră in vigoare numai după publicarea online.
6. Contact: Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, vă rugăm să vă adresați coordonatorului de proiect Doinița Mihaela Stanciu , telefon 0740681971, mail : sectiacopiibjbraila@gmail.com.
Mult succes participanților!

COORDONATORUL PROIECTULUI: Doinița Mihaela Stanciu, bibliotecar

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii