Filiala Brăila a U.A.P. anunță vernisajul expoziției de pictură și ceramică ”4 AMPRENTE”

Filiala Brăila a U.A.P.România, Consiliul Judeţean Brăila şi Centrul de Creaţie Brăila anunță vernisajul expoziției de pictură și ceramică ”4 AMPRENTE” pentru data de 6 octombrie 2018, ora 12, în Galeria de Artă Brăila (Piața Traian nr. 2). Expun câte doi membrii ai filialelor U.A.P.România din București și Constanța: ANCA BENTU și MARINELLA DUMITRESCU din București și MARIANA CONSTANTINESCU și FLORENTIN SÂRBU din Constanța, cunoscuți publicului brăilean și din participările pe care le-au avut la Salonul Național de Plastică Mică Brăila. Curatorul expoziției: Maria Stoica.
Expoziția va fi deschisă în perioada 5 octombrie – 25 octombrie 2018.

Vernisajul va fi sâmbătă, 6 octombrie, dar, în 5 0ctombrie 2018, începând cu ora 17, în cadrul N.A.G. (Noptea Albă a Galeriilor) îi veți cunoaște și veți putea sta de vorbă cu cei 4 expozanți ai celor ,,4 AMPRENTE” : ANCA BENTU, MARIANA CONSTANTINESCU, MARINELLA DUMITRESCU – pictură și FLORENTIN SÂRBU – ceramică.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.