BEFORE BREAKFAST de Eugene O'Neill la Teatrul ”Maria Filotti” Braila

Teatrul ”Maria Filotti” Brăila prezintă joi,  29 noiembrie  2018, de la orele 19.00 și 21.00, la UNTEATRU București ,  recenta premieră cu piesa BEFORE BREAKFAST de Eugene O'Neill , regia Andrei și Andreea Grosu.

Acest proiect special, care în 16 septembrie a deschis cea de a XII a ediție a Festivalului ”Zile și Nopți de Teatru la Brăila” , reprezintă, atât pentru teatru cât și pentru cei doi regizori , dar mai ales pentru cei doi redutabili actori, Mihaela Trofimov și Richard Bovnoczki, ocazia unei demonstrații teatrale de mare intensitate , emoție și performanță actoricească .

“Partiturile celor două personaje, deopotrivă de dificile, sunt interpretate magistral de cei doi actori aflați în plină maturitate creatoare . In această narațiune , cu accente pe alocuri sfâșietoare , talentul și modernitatea reținută,  dar intrinsecă, a viziunii regizorale, redă dramaturgiei lui O`Neill, nu modernitatea,  ci perenitatea și universalitatea sa.

55 de minute de concentrare și de urmărire cu sufletul la gură , de către spectator, a avatarului acestui nefericit cuplu. Emoție uriașă , inteligență , subtilitate, rafinament, comunicare totală cu spectatorul și o poveste de viață, perfect posibilă. Ingrediente de mare clasă intr-o demonstrație de teatru modern, intrisec și nu exterior !” (Lucian Sabados ) 

Cadrul scenografic, creat cu rafinament de Vladimir Turturică , minimalist dar esențializat și personalizat, devine al treilea “’actor”’ al acestei drame.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.