Ticker

6/recent/ticker-posts

Concursul Național de Literatură „Ion Budai Deleanu”, Ediția a-IX-a, 05 – 07.07.2019, Geoagiu, jud. Hunedoara

Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură Ion Budai Deleanu a Orașului Geoagiu, organizează în perioada 05 – 07.07.2019 cea de-a noua ediție a Festivalului – Concurs Național de Literatură „Ion Budai Deleanu”. Cu această ocazie se vor desfășura următoarele concursuri pe secțiuni:

I. Secțiunea POEZIE : la această secțiune se vor trimite un număr de trei poezii cu temă liberă.

II. Secțiunea PROZĂ SCURTĂ: la această secțiune se vor trimite trei proze cu temă liberă. Fiecare proză nu trebuie să depășească TREI pagini format A4.

IMPORTANT:
Pentru ambele secțiuni, creațiile se vor trimite în câte trei exemplare, tehnoredactate computerizat și însoțite de un motto. În alt plic separat se vor trece datele participanților: Nume și prenume; Adresa exactă: localitatea, strada, numărul, blocul, scara, etajul, apartamentul, județul, codul poștal, numărul de telefon, faxul, e-mailul.

TEXTELE TRIMISE trebuie să fie ORIGINALE și să nu fi fost publicate până la data premierii, 06.07.2019.

PERIOADA DE ÎNSCRIERE : 01.03.– 10.06.2019 (Data Poștei).

Se vor acorda următoarele premii pentru fiecare secțiune:
Premiul I, Premiul II, Premiul III, Mențiuni. Se va acorda și Trofeul Festivalului, concurentului care va întruni cel mai mare punctaj în urma jurizării. De asemenea, juriul și organizatorii vor acorda și diplome speciale. Premiile vor consta în bani, diplome și cărți.

Concurenții pot participa la ambele secțiuni ale concursului, FĂRĂ RESTRICȚII.

Materialele vor fi trimise pe adresa:

Cenaclul Literar „Ion Budai Deleanu”, Str. Calea Romanilor, nr.112, C.P.335.400, Loc. Geoagiu, jud. Hunedoara, cu specificația „Pentru Festivalul-Concurs de Literatură „Ion Budai Deleanu”, ediția a-IX-a, Secțiunea…

Relații suplimentare se pot obține la telefon: 0732/ 11.47.83

La concurs pot participa scriitori de peste tot din țară, indiferent de vârstă, membri sau nu ai Uniunii Scriitorilor din România, Ligii Scriitorilor din România sau a altor Asociații de Scriitori.

ATENȚIE!
Cei care vor înscrie texte care nu le aparțin sau părți copiate, vor fi descalificați din concurs. Organizatorii pot de asemenea să descalifice oricare concurent care nu dă dovadă de bun simț, respect și decență în comunicarea cu organizatorii, coordonatorii de proiect, juriul, etc.

Înscrierea în concurs reprezintă dovada acceptării tremenilor și condițiilor festivalului și asumarea obligativității respectării lui!

PRECIZĂRI SUPLIMENTARE:
Câștigătorii concursului vor fi anunțați telefonic sau prin e-mail în timp util, urmând să confirme prezența. În cazul neprezentării la festivitate premiile se redistribuie.
Cheltuielile de cazare și masă pe perioada desfășurării evenimentului vor fi suportate de organizatori.

COSTURILE DE TRANSPORT VOR FI SUPORTATE DE FIECARE PARTICIPANT.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii