Silviu Radu lansează la Brăila „Codex Aureus – Ultimul pion”

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila vă invită vineri, 17 mai 2019, ora 17.30, la lansarea ultimului volum din trilogia „Codex Aureus”, semnat de Silviu Radu, intitulat „Codex Aureus – Ultimul pion”. Lansarea va avea loc la Sala de Lectură și va fi moderată de Dragoș Adrian Neagu, directorul Bibliotecii. Prezintă: Viorel Coman, scriitor și critic literar și Loreta Popa, PR Muzeul Național al Literaturii Române.

În 2017 a lansat la Brăila primul său roman de ficțiune intitulat „Codex Aureus – Nume de cod”, care are și o variantă în limba engleză, urmând ca în 2018 să apară al doilea volum „Codex Aureus – Cele 3 pergamente”. În aprilie 2019 Editura Proilavia a Bibliotecii Județene Brăila a scos pe piață și al treilea volum „Codex Aureus – Ultimul pion”. Trilogia s-a bucurat de mare succes la public, devenind scenariu pentru un viitor film al regizorului basarabean Igor Cobileanski.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe Facebook

Promo

cauciucuridirect.ro

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo

carturesti.ro

Stiri din Braila

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!