Silviu Radu lansează la Brăila „Codex Aureus – Ultimul pion”

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila vă invită vineri, 17 mai 2019, ora 17.30, la lansarea ultimului volum din trilogia „Codex Aureus”, semnat de Silviu Radu, intitulat „Codex Aureus – Ultimul pion”. Lansarea va avea loc la Sala de Lectură și va fi moderată de Dragoș Adrian Neagu, directorul Bibliotecii. Prezintă: Viorel Coman, scriitor și critic literar și Loreta Popa, PR Muzeul Național al Literaturii Române.

În 2017 a lansat la Brăila primul său roman de ficțiune intitulat „Codex Aureus – Nume de cod”, care are și o variantă în limba engleză, urmând ca în 2018 să apară al doilea volum „Codex Aureus – Cele 3 pergamente”. În aprilie 2019 Editura Proilavia a Bibliotecii Județene Brăila a scos pe piață și al treilea volum „Codex Aureus – Ultimul pion”. Trilogia s-a bucurat de mare succes la public, devenind scenariu pentru un viitor film al regizorului basarabean Igor Cobileanski.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.