Ticker

6/recent/ticker-posts

Stagiune online la Filarmonica Brăila

Filarmonica ”Lyra-George Cavadia” Brăila, anunță pentru lunile aprilie, mai și iunie ale anului 2020 posibilitatea vizualivării gratuite pe pagina de facebook și pe canalul de YouTube a celor mai importante evenimente organizate de instituția aflată în subordinea Consiliului Județean Brăila.

Astfel, începând din luna aprilie a acestui an, săptămânal vor fi adăugate concerte si recitaluri organizate, cu artiști autohtoni și nu numai, iar publicul va putea viziona în format HD atât prestațiile artiștilor invitați în calitate de soliști cat și interpretările orchestrei de cameră a filarmonicii brăilene, bucurându-se totodată de privilegiul prezentărilor realizate de stimabila doamă professor, Marilena Niculescu.

Luna aprilie va debuta cu recitalurile organizate in perioada patimilor și va fi încheiată cu extraordinarele concerte dedicate învierii așa cum au fost gândite de conducerea filarmonicii, respectiv directorul, Ionut-Sandel Balaban, pentru publicul brăilean.

Luna mai va avea drept inceput recitaluri de lied și va continua cu implementarea proiectulului ”Muzica de film la Brăila” al maestrului, Petrea Gogu, dirijor al orchestrei de cameră a Filarmonicii ”Lyra-George Cavadia” Brăila.

În luna iunie vor fi prezentate concertele de final de stagiune. (atât concerte simfonice, cât și cele vocal-simfonice).

Filarmonica brăileană iși propune și speră pe această cale să păstreze și totodată să atraga interesul pentru muzica de calitate a întregii comunitați locale și nu numai.
Va așteptam in mediul online!!!

Filarmonica "Lyra - George Cavadia" Braila

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii