Filmul „7 Cuvinte” poate fi vizionat online în mod gratuit

Din data de 14 mai, Ziua națională de cinstire a martirilor din temnițele comuniste, filmul „7 Cuvinte” poate fi vizionat online în mod gratuit la calitate full HD, pe scrumfilmul.ro.

Gestul regizorului Andrei Negoiţă Zagorodnâi vine ca un omagiu adus martirilor, ca un apel la memorie, dar și ca mulțumire pentru publicul larg, cu prilejul zilei sale de naștere, 21 mai, notează Doxologia.

Filmul documentar va fi disponibil gratuit până pe data de 7 iunie 2020.

Regizorul Andrei Negoiţă Zagorodnâi pregătește în prezent lungmetrajul SCRUM care este o modalitate inedită de a sprijini aşezămintele sociale de la Valea Plopului şi Valea Screzii. Complementar proiectului social, a cunoscut lumina tiparului, la Editura Egumenița, cartea cu același titlu.

Cei care doresc să susțină proiectele sale pot face donații pe site-ul scrumfilmul.ro sau în contul IBAN: RO41 RZBR 0000 0600 1924 9014, Raiffeisen Bank.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.