Ticker

6/recent/ticker-posts

Conferința online Arta pe înțelesul tuturor cu pictorița Corina Preda Perianu


Seria conferințelor "Arta pe înțelesul tuturor" continuă online în ziua de miercuri, 21 iulie 2021.

Cea de-a treia conferință va fi transmisă pe 21 iulie 2021, la ora 12:00 și o va avea ca invitat pe pictorița Corina Preda Perianu.

Născută la 16 septembrie 1963, în Văbilău, Prahova, este absolventă a liceului de arte plastice „Nicolae Tonitza” din București și a Academiei de Arte Bucureşti, secţia Pictură, la clasa profesorului Vasile Grigore. Din 1996, este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, secția Pictură. De asemenea a fost și profesor de desen la liceul Spiru Haret şi Şcoala nr.7 din Bucureşti, iar din 1997 este restaurator la Muzeul Naţional de Artă al României.

Discuția va fi moderată de către Ana-Maria Măciucă și Cristina Ioniță, muzeografi în cadrul Pinacotecii Muzeului Municipiului București.

Secția Artă a Muzeului Municipiului București a demarat încă din anul 2019 un program menit să promoveze patrimoniul artistic al muzeelor cu acest specific, aflate în administrarea MMB, dar dorește să aducă în atenția publicului și o serie importantă de artiști contemporani.

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii