Ticker

6/recent/ticker-posts

Vernisaj Walter Mărăcineanu - Atelier

 


La Galeriile de Artă Brăila, Walter Mărăcineanu va deschide expoziția Atelier sâmbătă 21 august 2021 la ora 11. Aflate în Piața Traian nr 2, Galeriile de Artă Brăila sunt locul tradițional de expunere a artiștilor plastici membri ai Uniunii Artistilor Plastici din România.

Evenimentul se desfășoară sub egida Consiliului Județean Brăila, a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, a Primăriei Brăile, UAP Filiala Brăila și UAP Filiala Artă Plastică, Religioasă și Restaurare. 

La deschidere sunt așteptate persoanlități brăilene din domneiul culturii și al artelor plastice în special. Expoziția va putea fi vizitată până pe data de 8 septembrie 2021. 


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Felicitări și mulțumiri maestre. Despre oameni și destine, prin atitudine și simboluri - eu așa am simțit expoziția. Abordare simplă, directă, violentă chiar, a poveștii omenirii. Flori desprinse de rădăcinile vieții care plâng, gem și chiar strigă. Flori care te privesc violent, care deschid volume de câteva ori mai mari decât firescul, și indiferent de unghi, te privesc furioase cu aceeași intensitate, cu același volum. Vă mulțumim maestre!

    RăspundețiȘtergere