Ticker

6/recent/ticker-posts

Premieră la Teatrul de Păpuși Brăila - Sarea în bucate

 


Venind în întâmpinarea copiilor brăileni, Teatrul de Păpuși Brăila își adaugă în repertoriu un nou spectacol. Astfel, vă invităm la premiera spectacolului “Sarea în bucate” duminică 26 septembrie 2021 la ora 11:00.

Din distribuție fac parte: Radu Pavel, Mihai Jinga, Daniela Antonescu, Elena-Gabriela Picuș, Ioana Popescu, Ștefana-Mihaela Niță, Sofia-Gabriela Cătrună, Aurora Popescu, Octavian-Ionuț Ghinea și Daniel Dămăroiu.

“Noua premieră „SAREA ÎN BUCATE” de Petre Ispirescu, aduce la rampă un spectacol cu o viziune modernă, cu o dramatizare plină de umor, cu un spațiu de joc deschis, cu costume deosebit de inventive/ingenioase, purtând semnătura talentatei scenografe Alina Dincă Pușcașu.

Muzica originală a spectacolului poartă semnătura compozitorului Cári Tibor, și  ca de fiecare dată, propune ceva nou, oferind o încărcătură emoțională deosebită fiecărei partituri muzicale!

Reîntâlnirea cu trupa Teatrului de Păpuși din Brăila mi-a oferit șansa, bucuria de a crea, împreună cu minunații actori păpușari, un spectacol cu mult farmec, cu bună dispoziție, cu personaje bine conturate, cu adevăr, cu emoție, și evident, cu bucuria absolută de a fi împreună!

„SAREA ÎN BUCATE” este un spectacol pentru toate vârstele, care aduce la rampă, în primul rând, valoarea dramatică a textului, personajele pline de culoare, originalitatea propunerii scenice, și nu în ultimul rând, dăruirea ACTORULUI, vis-a-vis de personaj, de publicul său!

O elegantă reverență doamnei  manager Daniela Mihovici pentru invitație și evident, distinșilor ACTORI,  pentru bucuria de a accepta noua provocare, într-o atmosferă de armonie a găndurilor… și a IUBIRII !“ – a afirmat regizorul Toma Hogea.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii