Concert cameral extraordinar GAUDEAMUS QUARTET - Filarmonica Brașov

 


Cu o bogată experiență și o dedicare de 35 de ani în slujba Muzicii, GAUDEAMUS QUARTET - Filarmonica Brașov poposește pe tărâmuri brăilene pentru a ne propune o cufundare în lumea artei sonore. 

În data de 20 noiembrie 2021, ora 18.30, Filarmonica "Lyra - George Cavadia" Brăila vă invită la un Concert cameral extraordinar la Casa Tineretului Brăila în care vom avea onoarea de a îi cunoaște și de a-i asculta pe cei patru mesageri ai frumosului. Componența formației camerale s-a schimbat de-a lungul timpului ajungând în prezent la formula: Lucia Neagoe - vioara I, Raluca Irimia - vioara a II-a, Leona Varvarichi - violă și Ștefan Neagoe - violoncel.

Prezentarea concertului va fi realizată de doamna profesor Marilena Niculescu, iar repertoriul variat vă va încânta și binedispune:
W. A. Mozart – Divertimento KV 136, în re major.
Fritz Kreisler – Chagrin d’amour.
Fritz Kreisler – Beau Rosmarin.
Fritz Kreisler – Plaisir d’amour.
J. Massenet – Meditație din „Thais”.
J. Brahms – Dans ungar nr. 5.
A. Dvorak – Humoresque
J. Strauss (tatăl) – Sperl Polka.
J. S. Bach – Aria
D. Șostakovici – Allegretto
A. Schnittke – Polka
C. Dimitrescu – Dans țărănesc
D. Dinicu – Hora staccato

Nu uitați că din cauza situației pandemice sala poate fi ocupată doar în proporție de 30%. Locurile fiind limitate, vă invităm să achiziționați cât mai repede bilete de la Agenția Filarmonicii din Strada Ana Aslan nr. 29 sau de pe platforma BLT.ro. 


Scrieți un comentariu

Mai nouă Mai veche