Ticker

6/recent/ticker-posts

Concert cameral extraordinar GAUDEAMUS QUARTET - Filarmonica Brașov

 


Cu o bogată experiență și o dedicare de 35 de ani în slujba Muzicii, GAUDEAMUS QUARTET - Filarmonica Brașov poposește pe tărâmuri brăilene pentru a ne propune o cufundare în lumea artei sonore. 

În data de 20 noiembrie 2021, ora 18.30, Filarmonica "Lyra - George Cavadia" Brăila vă invită la un Concert cameral extraordinar la Casa Tineretului Brăila în care vom avea onoarea de a îi cunoaște și de a-i asculta pe cei patru mesageri ai frumosului. Componența formației camerale s-a schimbat de-a lungul timpului ajungând în prezent la formula: Lucia Neagoe - vioara I, Raluca Irimia - vioara a II-a, Leona Varvarichi - violă și Ștefan Neagoe - violoncel.

Prezentarea concertului va fi realizată de doamna profesor Marilena Niculescu, iar repertoriul variat vă va încânta și binedispune:
W. A. Mozart – Divertimento KV 136, în re major.
Fritz Kreisler – Chagrin d’amour.
Fritz Kreisler – Beau Rosmarin.
Fritz Kreisler – Plaisir d’amour.
J. Massenet – Meditație din „Thais”.
J. Brahms – Dans ungar nr. 5.
A. Dvorak – Humoresque
J. Strauss (tatăl) – Sperl Polka.
J. S. Bach – Aria
D. Șostakovici – Allegretto
A. Schnittke – Polka
C. Dimitrescu – Dans țărănesc
D. Dinicu – Hora staccato

Nu uitați că din cauza situației pandemice sala poate fi ocupată doar în proporție de 30%. Locurile fiind limitate, vă invităm să achiziționați cât mai repede bilete de la Agenția Filarmonicii din Strada Ana Aslan nr. 29 sau de pe platforma BLT.ro. 


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii