Subscribe Us

Irinel Columbeanu lansează "Ipocrația", primul volum din trilogia "Istoriile unui vehement"

 


Editura Neverland, parte a Grupului editorial Universul Juridic, organizează evenimentul de lansare a unei noi apariții editoriale de excepție, despre unul dintre cei mai mediatizați oameni de afaceri postdecembriști, un personaj mereu în atenția publicațiilor tabloide, dar și al ziarelor de business: Irinel Columbeanu. Un om cu experiență, care a cunoscut atât gustul dulce al victoriei – atât în afaceri, cât și în dragoste –, cât și amărăciunea eșecului.

Cartea, intitulată sugestiv "Ipocrația", primul volum din trilogia "Istoriile unui vehement" pregătită de Irinel Columbeanu, va fi lansată online, de la ora 15,00, ceremonia putând fi urmărită pe pagina oficială de Facebook a Editurii Neverland.

Volumul prezintă detalii inedite din viața autorului, din momentul nașterii, 1957, și până în prezent. Irinel Columbeanu relatează în volumul "Ipocrația" numeroase întâmplări ce au în centrul atenției personaje importante din viața publică, cu care s-a intersectat din punct de vedere profesional sau amoros pe parcursul anilor. Se oferă astfel cititorului posibilitatea unei călătorii mentale prin ultimii 64 de ani, traversând ultimele două sisteme economico-sociale apărute, cu urcușurile si coborâșurile autentic simțite și minuțios relatate, comentate și transmise de către celebrul om de afaceri. "Aveți acces la date și informații sensibile", afirmă autorul.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii