Ticker

6/recent/ticker-posts

Festivalul Jazz City 1-3 iulie 2022

 


În perioada 1-3 iulie, Barbă Lată Events şi Asociaţia Blueberry organizează la Iaşi cea de-a doua ediţie a festivalului Jazz City, o explozie perfectă de ritmuri de jazz, artişti apreciaţi şi seri relaxante de vară.

După succesul primei ediţii de anul trecut, Jazz City revine anul acesta şi aduce iubitorilor de jazz dar şi publicului larg cea de-a doua ediţie a festivalului. Ineditul acestei ediţii este faptul că festivalul se va desfăşura simulatn pe două scene diferite, ambele pe frumosul deal al Copoului. Prima scenă este la Turnul de Paraşutism din Parcul Copou şi presupune achitarea unui bilet pentru a participa la activităţi şi concerte, iar cea de-a doua este Parcul Expoziţiei şi are acces liber pentru publicul larg.

"Ne adresăm oamenilor pasionaţi de acest gen de muzică şi celor care îşi doresc să participe la un eveniment cultural inedit în oraşul lor. Pentru oamenii iubitori de frumos din Iaşi, vrem să transformăm oraşul într-un uriaş club de jazz, unde muzica bună nu se opreşte niciodată", declară Adrian Hantelmann, co-organizator Jazz City.
Scena de la Turnul de Paraşutism din Parcul Copou va fi desfătată de ritmurile următorilor artişti: Andra Botez, Avalon Jazz Band & Tatiana Eva - Marie, Blazzaj, Ioan Streba Balkans Jazz - Gypsy Blues, Jazzappella, Mark Oselski Trio, Moonlight Breakfast, Sebastian Studnitzky.

La Turnul de Paraşutism vor avea parte şi copiii de un loc de joacă, echipamente sportive, în timp ce părinţii se relaxează cu o băutură sau ceva de mâncare. Biletele tip abonament sunt disponibile pe www.jazzcity.ro şi biletele de zi vor putea fi achiziţionate la intrarea în spaţiul festivalului. Vor fi 2 categorii de bilete în fiecare zi, prima categorie la preţul de 35 lei, valabil până la ora 15:00, iar a doua categorie la preţul de 70 de lei, începând cu ora 15:00 în fiecare zi.

Pe scena din Parcul Expoziţiei vor urca A-C Leonte & The Bash, CALI Quartet, Cristina Dima & Band, Irina Gorga & EuTo Jazzperience, John Mantucci Trio, Kernfusion, Soul Serenade, Trigon Jazz. Parcul se va bucura şi de un târg cu artizani locali, vendori de mâncare şi băutură. Aici accesul este liber pentru toată lumea care îşi doreşte să facă cunoştinţă cu jazzul.

Întreg programul şi toate informaţiile despre ediţia 2022 a festivalului sunt updatate în continuu pe site-ul oficial www.jazzcity.ro şi pe pagina de Facebook sau contul de Instagram al festivalului. Până atunci, persoana de contact pentru comunicarea cu mass-media şi vendorii este Adrian Hantelmann, co-fondator Barbă Lată Events, la numărul de telefon 0754929221 sau la adresa de email contact@jazzcity.ro

Partenerul principal al festivalului este George by BCR, alături de el sunt şi partenerii:

Primăria Munincipiului Iaşi, Aeroclubul României, Ness Digital Engineering, Zizin, Decathlon, Brainia, Alten, Fabrica de Print, Levi9. Susţinători ai muzicii jazz sunt Iaşi sting şi Recumedis.

Partenerii media care duc veştile despre festival sunt: Jazz FM, AGERPRES, Iaşi TV Life, Iaşul Nostru, Impact FM, IQads, Radio Hit, Radio România Iaşi.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii