Ticker

6/recent/ticker-posts

Festivalul Zmeielor şi al Copiilor în Constanţa


Cu ocazia Zilei Copilului Institutul "Yunus Emre" din Constanţa a organizat "Festivalul Zmeielor şi al Copiilor". Cei mici au petrecut momente distractive în cadrul evenimentului ce s-a desfăşurat ca un festival colorat destinat copiilor.

Aceştia au petrecut o zi grozavă în cadrul evenimentului care s-a desfăşurat atât în cadrul institutului cât şi pe malul mării. Cei mici ce au petrecut un timp plăcut şi educativ alături de familiile lor, s-au jucat diverse jocuri ale copilăriei. Toţi copii participanţi au fost familiarizaţi cu arta picturii pe apă prin intermediul instructorilor institutului. Fericirea copiilor care au cunoscut arta picturii pe apă pentru prima dată în viaţa lor nu a trecut neobservată.

După demonstraţia de pictură pe apă, porumbeii scoşi din pălărie, iepurele şi veveriţa apărute dintr-o dată în mâna magicianului i-au surprins atât pe cei mici cât şi pe părinţii lor.

Evenimentul a continuat cu ridicarea zmeielor şi bătaia cu prafuri colorate. Cu această ocazie au fost dăruite zmeie tuturor indiferent de vârstă. Cu ajutorul părinţilor copii au asamblat zmeiele ce ulterior au fost ridicate în văzduhul Constanţei. Aceştia s-au distrat şi cu ocazia bătăii cu prafuri colorate organizată ulterior în cadrul festivalului. Cei mici ce s-au distrat împreună cu părinţii, petrecând o zi de neuitat.


 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii