Ticker

6/recent/ticker-posts

Filarmonica Lyra - George Cavadia Brăila. Regal de operă și operetă

 


O altă stagiune își scrie acordurile cadenței finale în care sunt imortalizate simțirile concertelor ce au fost, dar și gândurile despre concertele nenăscute încă ale stagiunii viitoare. 

Marcăm acest moment printr-un Concert vocal-simfonic extraordinar, denumit, cu toată puterea cuvântului, "Regal de operă și operetă", o experiență aparte, pe care o veți trăi prin și alături de invitații noștri: Maestrul Victor Dumănescu, din a cărui baghetă dirijorală izvorăsc de fiecare dată viziuni interpretative memorabile, soprana Lorena Mărginean, tânăr muzician care deja a cucerit publicul atât prin delicatețea sa, cât și prin calitățile vocale incontestabile, și nu în ultimul rând tenorul Cristian Bălășescu, fiu al Brăilei, ce a profitat de zestrea sa muzicală și pe care a îmbogățit-o prin muncă, fiind în prezent Prim Solist al Operei Naționale Române Timișoara. Concertul are dublă însemnătate el fiind dedicat Zilei Internaționale a Dunării și vă va purta într-o croazieră muzicală de-a lungul undelor sonore. 

Evenimenul organizat de Filarmonica "Lyra - George Cavadia" Brăila se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Consiliului Județean Brăila și al Primăriei Municipiului Brăila, și va avea loc miercuri, 29 iunie 2022, de la ora 19.00, la Casa Tineretului Brăila. Prezentarea va fi asigurată de profesor Alexandra Gurgu.

Biletele s-au pus deja în vânzare și pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29, sau online de pe platforma BLT. ro.

Prețul biletului pentru adulți este de 40 de lei, pentru pensionari și studenți, 20 de lei, iar pentru elevi, 10 lei.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii