Ticker

6/recent/ticker-posts

Când vârcolacii sorb luna... de Angela Dina-Moțățăianu, lansare la Casa de Cultură Friedrich Schiller

 


Joi, 14 iulie 2022, ora 18.00, la Casa de Cultură Friedrich Schiller din București, Editura Biscara va lansa volumul de proză scurtă CÂND VÂRCOLACII SORB LUNA... al scriitoarei Angela Dina-Moțățăianu.

Cartea conține povestiri despre universul satului românesc aflat la granița dintre real și mitic, din ce în ce mai rar întâlnit în creațiile ficționale de azi. Mare parte dintre prozele adunate în acest volum au deja o valoare confirmată prin premiile primite la diferite concursuri din 2013 până în prezent. Altele sunt imaginare piese de puzzle dintr-un trecut recent și-un prezent îngreunat de evenimente îngrijorătoare, clamând și ele aprecierea cititorilor.

Pușa Roth încheie astfel prefața cărții: „Volumul de proză scurtă semnat de Angela Dina-Moţăţăianu, dedicat satului românesc din nordul Olteniei şi nu numai, surprinzător prin prospeţimea subiectelor, prin aducerea în prezent a unei societăţi cu bogăţia ei de tradiţii şi obiceiuri, cu graiul specific, este, de ce nu, un arc în timpul existenţei noastre, o rememorare a unor vremuri ce stau la baza lumii noi.”

Moderator va fi Sara Mina.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii