Ticker

6/recent/ticker-posts

Ediţia cu numărul XIV a Festivalului de Film şi Istorii Râşnov reuneşte nume importante din muzica autohtonă românească.

 


Anul acesta, FFIR s-a concentrat din punct de vedere muzical pe artiştii ce reprezintă cel mai bine spiritul festivalului de la Râşnov. Astfel, pentru a marca ediţia din 2022 a FFIR pe scena festivalului vor performa următorii artişti: Viţa de Vie, Ada Milea, om la lună, Dan Byron, Doru Trăscău, URMA, Dora Gaitanovici, Bosquito, Bucium, Sunt un frate tânăr, Alexandru Andrieş, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă - Cei 4 corifei.

Concertele FFIR2022 vor avea loc în două locaţii, respectiv Braşov şi Cetatea Râşnov. Primul concert din seria FFIR14 va fi susţinut de artista Ada Milea pe data de 14 august în Braşov, la Bastionul Ţesătorilor.

Cel de-al doilea concert FFIR va fi susţinut de formaţia bucureşteană om la lună în curtea principală a festivalului de la Râşnov. Concertul se va desfăşura pe data de 20 august.

Programul complet al concertele Festivalului de Film şi Istorii Râşnov poate fi văzut pe canalele de social media ale festivalului şi cuprinde:

- Concert Ada Milea - 14 august - Bastionul Ţesătorilor
- Concert om la lună - 20 august - Cetatea Râşnov
- Concert Bosquito - 21 august - Cetatea Râşnov
- Concert Bucium - 22 august - Cetatea Râşnov
- Concert Sunt un frate tânăr - 23 august - Cetatea Râşnov
- Concert Dora Gaitanovici - 24 august - Cetatea Râşnov
- Concert Dan Byron & Doru Trăscău - 25 august - Cetatea Râşnov
- Concert URMA - 25 august - Cetatea Râşnov
- Concert Cei 4 corifei -26 august - Cetatea Râşnov
- Concert Viţa de vie - 27 august - Cetatea Râşnov

Festivalul de Film şi Istorii Râşnov va avea loc între 14 august şi 4 septembrie în mai multe locaţii din zona Râşnov şi Braşov. Mai exact ediţia de anul acesta se va desfăşura în Râşnov, Braşov, Codlea, Feldioara, Crizbav, Felmer, Vulcan şi Hărman. Tema principală a acestei ediţii FFIR este concentrată în jurul ideii de graniţe - borders un concept ce îşi propune să răspundă la întrebări şi provocări multiple ce ţin de libertăţile individuale şi creative.

Festivalul de Film şi Istorii Râşnov este un eveniment certificat Europe for Festivals, Festivals for Europe. Festivalul de Film şi Istorii de la Râşnov este un eveniment cultural organizat de Asociaţia Mioritics şi Asociaţia Râşnov Society.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii