Ticker

6/recent/ticker-posts

Expoziţia de artă vizuală ARS LONGA (investigări masterale), cu lucrări semnate de artistul DĂNUŢ ACONSTANTINESEI

 



Muzeul Judeţean Botoşani găzduieşte, în perioada 16 - 30 august 2022 în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia de artă vizuală "ARS LONGA" (investigări masterale), cu lucrări semnate de artistul DĂNUŢ ACONSTANTINESEI, eveniment organizat în parteneriat cu Universitatea de Arte "George Enescu"Iaşi.

Absolvent de studii universitare economice, Dănuţ Aconstantinesei a găsit în artele vizuale un mod aparte de cunoaştere şi transpunere a realităţii înconjurătoare şi de regăsire a propriei personalităţi. Din acest motiv a urmat cursurile Şcolii Populare de Arte Botoşani, secţiile pictură şi grafică, apoi a făcut studii de Master în pictură, la Universitatea de Arte "George Enescu" Iaşi.

Începând din 2017, Dănuţ Aconstantinesei a participat la diverse expoziţii de grup şi colective, organizate la: Botoşani, Iaşi, Suceava, Sighet,Brăila, Piatra-Neamţ, Sibiu şi în străinătate, la Bruxelles (2019) şi Luxemburg(2021), fiind distins cu premii şi menţiuni.

În Galeriile botoşănene a mai fost prezent cu două expoziţii personale, "ÎNCEPUTURI" (2019) şi "DE LA FIGURATIV LA ABSTRACT" (2020).
Vernisajul va avea loc duminică, 21 august 2022, ora 12.

Prezintă prof. univ. dr. CRISTIAN UNGUREANU - prorector al Universităţii de Arte "George Enescu" Iaşi. Intrare liberă. Program de vizitare: zilnic 9,30 - 16,30

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii