Ticker

6/recent/ticker-posts

Seară Mozart cu Simina Croitoru la Filarmonica Lyra – George Cavadia.

 


În interpretarea sa şi a Orchestrei de cameră “George Cavadia”, la pupitrul căreia se va afla îndrăgitul dirijor Cristian Sandu, va răsuna Concertul nr. 5 pentru vioară şi orchestră în La Major K. 219, putând să ne bucurăm atât de melodicitatea scriiturii compozitorului, cât şi de bogăţia de expresie a interpretei. Va fi o seară Mozart, o seară cu strălucirile cristaline ale muzicii, completată de Uvertura la Opera “Don Giovanni” şi de Simfonia nr. 39 în Mi bemol Major K. 543.

Una dintre cele mai în vervă şi cele mai apreciate violoniste din tânăra generaţie vine să concerteze la Brăila. Simina Croitoru este câştigătoare a numeroase premii naţionale şi internaţionale, fiind deţinătoare a titlului de doctor în muzică începând cu anul 2020 şi parteneră de scenă de-a lungul timpului cu muzicieni remarcabili, cum ar fi Valentin Gheorghiu, Mihai Ungureanu, Horia Mihail, Cvartetul Transilvan, Gabriel Croitoru, Liviu Prunaru sau Marin Cazacu. 

Evenimentul va avea loc miercuri, 9 noiembrie 2022, ora 18.30, la Casa Tineretului Brăila, prin grija organizatorilor Consiliul Judeţean Brăila, Primăria Municipiului Brăila şi nu în ultimul rând, Filarmonica “Lyra – George Cavadia”. Prezentarea va fi asigurată de doamna profesor Marilena Niculescu.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro.  Prețul biletelor este următorul : 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru studenți și pensionari, iar pentru elevi, 10 lei.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii