Ticker

6/recent/ticker-posts

Concursul Grigore Vieru - Sunt iarbă, mai simplu nu pot fi!, Ediţia a XI -a, poezie, 2023.

 


Societatea Culturală Apollon-România şi Academia Internaţională de Literatură şi Artă organizează Festival-Concurs internaţional de creaţie literară „Grigore Vieru - Sunt iarbă, mai simplu nu pot fi!”, Ediţia a XI -a, poezie, 2023.

Regulament: Toate textele se trimit în perioada 15 ianuarie – 14 februarie 2023, la adresa de e-mail a revistei Apollon: revistaapollon@gmail.com. Minim 10 poezii în limba română, în document word, A4, caracter de 12, Times New Roman, la 1 rând, obligatoriu cu diacritice, însoţite de o fotografie bust a autorului, un CV literar şi adresa poştală. Dacă aceste cerinţe nu sunt respectate, textele în cauză nu vor intra în concurs. 

La concurs pot participa toţi scriitorii de limbă română, indiferent unde sunt stabiliţi. Marile genii literare (feminine şi masculine) sunt rugate să se abţină şi să nu ne trimită poeziile lor geniale! Ne rezervăm DREPTUL de a NU le lua în considerare! Jurizarea se face între 15 şi 28 februarie 2023. 

Premii: Trofeul „Grigore Vieru” pentru literatură 2023, Diplome; Publicarea în revista Apollon (pe tot parcursul anului 2023); Cărţi cu autograf din partea membrilor juriului; Promovare pe site-urile partenere. 

Toţi participanţii vor beneficia de apariţie, fără taxe de editare, în Antologia „Grigore Vieru - Sunt iarbă, mai simplu nu pot fi!”cu minim 5 poezii! La noi, cultura se manifestă ca boală profesională! Nimic pentru noi, totul pentru cultura română! Vivat Cultura! Vivat Apollon!


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii