Ticker

6/recent/ticker-posts

La pas prin Bălțile Brăilei. Vernisaj

 


Organizatorii Muzeul Brăilei și Asociația Culturală Cinefeel au unit pe simeze lucrările a 157 de tineri, elevi în școlile gimnaziale din comunele situate de-a lungul Dunării: Mărașu, Frecăței, Chiscani, Tichilești și Gropeni din județul Brăila și elevi de la Colegiul Național „Gheorghe Munteanu Murgoci”, Colegiul Național „Nicolae Bălcescu” și Liceul de Arte „Hariclea Darclée”.

Vernisajul expoziției de desene La pas prin Bălțile Brăilei poate fi văzut vineri, 13 ianuarie, începând cu ora 12, în spațiul Galeriei Gheorghe Naum din Piața Traian nr. 3, cu intrarea prin Calea Galați.

Parte din proiectul cu același nume, expoziția reprezintă o formă de implicare a tinerilor în discuția asupra problemelor de mediu cu care lumea noastră se confruntă. Lucrările lor transmit mesaje de îngrijorare, ce urmăresc să îndrepte atenția și eforturile întregii comunități către protejarea mediului înconjurător.

Evenimentul va fi prezentat de Elena Nicoleta Albu, educator muzeal în cadrul Secției Artă, și Cristian Lalu, conservator în cadrul Secției Științele Naturii, ale Muzeului Brăilei.

Expoziția poate fi vizitată de miercuri până duminică, între orele 9.00 și 17.00, până pe 29 ianuarie 2023. 


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii