Ticker

6/recent/ticker-posts

Teatrul Național Radu Stanca Sibiu fost decorat cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor

 

ț

Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național Radu Stanca și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, Categoria D – Arta Spectacolului acordat instituției în cadrul ceremoniei care s-a desfășurat vineri la București și în cadrul căreia au fost onorate instituții și personalități ale culturii românești.

„Aici, în această Sală a Unirii ne gândim cu toții la ceea ce înseamnă comunitatea în care încercăm să aducem miracolul, ce înseamnă dezvoltarea unui public și, mai ales, parteneriatele pe picior de egalitate cu marile teatre ale lumii. Ați recompensat instituții care, unele dintre ele, sunt de 235 de ani martori la ceea ce înseamnă marea creație a lumii în dialog. Mulțumim, Domnule Președinte. Este o mare bucurie că aici putem să facem dialog în numele Marelui și Domnului Poet al Națiunii Române”, a declarat Constantin Chiriac.

Teatrul Național Radu Stanca Sibiu, instituție de cultură aflată în subordinea Primăriei Sibiu și a Consiliului Local Sibiu, este unul dintre cele mai mari teatre din România și din Europa, înființat în 1 iunie 1788.  


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii