Ticker

6/recent/ticker-posts

Unire sfântă și frățească. Concert simfonic la Filarmonica Lyra – George Cavadia Brăila

 


Luna ianuarie este luna în care Filarmonica “Lyra – George Cavadia” Brăila vă îndeamnă să intrați în universul creației românești, acest leagăn al dorului și al dragostei de țară și de neam, care îți fac inima să cânte și să plângă în același timp, în care străbunii și pruncii se unesc într-un tot unitar, indivizibil.

Unirii și străbunilor noștri le este închinat și concertul organizat în data de 24 ianuarie 2023, de la ora 18.30, la Casa Tineretului Brăila, de Filarmonica “Lyra – George Cavadia“ Brăila cu susținerea  Consiliul Județean Brăila și a Primăria Municipiului Brăila, concert simfonic în care Orchestra de cameră “George Cavadia” Brăila, la pupitrul căreia se va afla dirijorul Petrea Gogu, va preface bogăția repertorială a compozitorilor George Enescu,  Iacob Mureșianu, Constantin Dimitrescu, Nicolae Kirculescu, Eduard Caudella, George Grigoriu, Gherase Dendrino, Iosif Ivanovici, Filaret Barbu, Zsolt Kerestely, în sentimentul de a fi legat de cei ce au fost și s-au transformat în rădăcini ale neamului nostru.

Cei trei soliști, tenorul Adrian Mărginean, pianistul Ciprian Oloi și violonistul Fabian Titea, vor potența această stare de a fi, de a simți și trăi românește. Evenimentul va fi prezentat de prof. Marilena Niculescu.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro, https://www.blt.ro/concert-simfonic-unire-sfanta-si-frateasca.html
 
Prețul biletelor este următorul: 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru studenți și pensionari, iar pentru elevi, 10 lei.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii