Ticker

6/recent/ticker-posts

Filarmonica Lyra - George Cavadia Brăila . Concert de concerte

 


Un nou concert simfonic de suflet se prefigurează în data de 22 februarie 2023, ora 18.30 la Casa Tineretului Brăila, în care invitații, rod al pământului brăilean, își vor etala paleta de stări, de simțiri, pe care fenomenul muzical le trezește în sinele creator. 

Pe toți cei trei muzicieni îi unește profesionalismul, indiferent de vârstă sau experiență, doi dintre ei, dirijorul Aurel Bălae și pianistul Alexandru Burcă, fiind artiști deja consacrați care v-au fidelizat prin evoluțiile lor. Tânărul violonist Teodor Buescu își va face, cu această ocazie, debutul ca solist alături de Orchestra de Cameră "George Cavadia" Brăila, un moment-previziune al viitoarei sale cariere artistice, în care veți putea descoperi devotamentul său față de muzică și determinarea în a deveni un muzician de talie internațională.

Vă așteptăm, așadar, la Concert de concerte, organizat de Filarmonica "Lyra - George Cavadia" Brăila cu parteneriatul Consiliului Județean Brăila și al Primăriei Municipiului Brăila, un eveniment aparte în care vă veți bucura de Orchestra de Cameră "George Cavadia" Brăila, de cei trei invitați și de prezentarea doamnei profesor Marilena Niculescu.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro. https://www.blt.ro/concert-de-concerte-braila.html Prețurile biletelor sunt următoarele: 44 de lei pentru adulți, 22 de lei pentru studenți și pensionari și 11 lei pentru elevi.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii