Ticker

6/recent/ticker-posts

Leoaică tânără, iubirea... Concurs Național de Poezie de Dragoste. Ediţia a XXIII-a, 2 mai – 26 mai 2023

 


Centrul Cultural Piteşti și revista Cafeneaua literară organizează Concursul Național de Poezie de Dragoste Leoaică tânără, iubirea...Ediţia a XXIII-a, 2 mai – 26 mai 2023.

1. La concurs pot participa creatori cu vârste până în 35 de ani, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor din România şi nu au câştigat un premiu la ediţiile anterioare. 
2. Concurenţii vor trimite pe adresa organizatorului 7 poezii de dragoste, creaţii originale, într-un singur document, corp 16, cu extensia .doc, .rtf, 16, Times New Roman, aliniat stânga, fiecare poezie fiind printată sau dactilografiată pe câte o singură pagină, semnată cu numele real al autorului şi având indicat nr. de telefon şi adresa de e-mail.  
3. Textele vor fi expediate fie la adresa de e-mail cultcentre@yahoo.com., fie poştal, pe adresa Centrul Cultural Piteşti, Str. Calea Craiovei nr. 2, Casa Cărţii, Bloc G1, Sc. C, et. I, cod 110013, Piteşti, jud. Argeş, fie se vor depune direct la sediul Centrului Cultural Piteşti, până la data de 2 mai 2023, telefon 0248 219976.
4. Câştigătorii desemnaţi de juriu vor fi premiaţi cu diplome şi sume de bani, astfel: Premiul I: 700 de lei, Premiul al II-lea: 600 de lei, Premiul al III-lea: 500 de lei, Menţiune I: 400 de lei, Menţiune II: 400 de lei.
5. Festivitatea de premiere va avea loc la Centrul Cultural Piteşti, vineri, 26 mai, ora 13.00. Juriul este format din membri ai USR., filiala Pitești.   
Premiile se vor acorda numai câştigătorilor prezenţi la festivitate, în baza C.I., sau a unor delegați care vor prezenta CI a câstigătorului și CI proprie. 
6. Regulamentul concursului este postat pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro), precum și pe pagina oficială de Facebook a instituției.
7. Concursului Naţional de Poezie de Dragoste „Leoaică tânără, iubirea...” este organizat de Centrul Cultural Piteşti, prin revistele de cultură Cafeneaua literară și Argeș.  

Centrul Cultural Piteşti           
Director                                     
Carmen Elena Salub                   

Preşedinte juriu 
Director Cafeneaua literară
Virgil Diaconu


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii