Ticker

6/recent/ticker-posts

Concurs pentru poeți - DEBUT la Contemporary Literature Press

 


Contemporary Literature Press, editură digitală bilingvă română/engleză, lansată și dezvoltată de MTTLC. Masteratul pentru Traducerea Textului Literar Contemporan, sub direcția Lidiei Vianu, a lansat un apel inedit pentru poeții care nu au publicat până în prezent în editura CLP.

Contemporary Literature Press, împreună cu Muzeul Naţional al Literaturii Române, Institutul Cultural Român şi Editura Eikon, anunţă deschiderea unei noi serii, care se intitulează 

DEBUT la Contemporary Literature Press.
Se pot înscrie, pentru această primă ediţie, poeţi de toate vârstele. Nu e nevoie să fie debutanţi în sensul de prima lor publicare. Este doar vorba de prima lor carte la CLP. În anii următori, vom invita prozatori şi critici literari.

Pentru anul 2023, vă rugăm să trimiteţi un volum de 50 de pagini [un poem pe pagină], o fotografie, o listă de publicaţii, o scurtă biografie în care menţionaţi anul naşterii, adresa de email şi numărul de telefon, toate într-un singur document Word.

Vom publica un volum în fiecare an, în limba română şi în limba engleză, în traducerea Lidiei Vianu. El va apărea online la Contemporary Literature Press, https://editura.mttlc.ro/ [acces gratuit internaţional]. Se va publica şi pe hârtie, la Editura MNLR sau Eikon.

Vă rugăm trimiteți volumul şi restul datelor până la 1 octombrie 2023, la adresa de email    lidia.vianu@gmail.com .
 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii