Ticker

6/recent/ticker-posts

Cea de-a doua ediţie LINE-UP: Internaţional Academy & Networking for Festival Managers

 


A doua ediție a LINE-UP Academy: Internațional Academy & Networking for Festival Managers va avea loc în perioada 30 - 31 mai 2024, la Sibiu, în cadrul celei de-a 8-a ediții a ESTE FILM Festival.

LINE-UP Academy reprezintă un eveniment anual de întâlnire între manageri de festivaluri de film și teatru, profesori universitari și studenți dornici să se lanseze în acest domeniu. Scopul acestei întâlniri este de a facilita schimbul de experiențe și know-how, discutarea noilor tendințe manageriale, generarea de idei inovatoare și stimularea posibilelor colaborări.

La prima ediție a LINE-UP din 2023, mentorii celor 12 participanți, selecționați din 3 țări, au fost Corina Șuteu - consultant cultural internațional și fost Ministru al Culturii în România, Oana Giurgiu - Director Executiv și co-fondator al Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), Miroslav Mogorovic - Director de program, și Nikolaj Nikitin - Director artistic, ambii cu o vastă experiență în cadrul Festivalului European de Film Palic din Serbia.

Tema acestei ediții este "Cum să prezinți festivalul tău", iar participarea la eveniment va include nume importante din domeniul cultural teatral și cinematografic, atât din România, cât și din afara țării, care vor fi anunțate în curând.

Apelul de înscrieri este deschis pentru studenți la arte teatrale, film, management cultural, manageri de festival la început de drum, manageri de festival consacrați, profesioniști în domeniu și profesori universitari cu studii de profil, indiferent de vârstă, sex, țară sau naționalitate.

Persoanele interesate sunt invitate să se înscrie completând formularul disponibil pe site-ul organizatoruli până la data limită de 25 martie 2024.

Organizatorul evenimentului este Asociația Este Film, iar acesta beneficiază de cofinanțare din partea Administrației Fondului Cultural Național (AFCN). Evenimentul este susținut de Centrul Cultural German Sibiu.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii