Ticker

6/recent/ticker-posts

Mărțișor Muzical la Filarmonica Lyra-George Cavadia Brăila

 


În această armonioasă întrepătrundere a anotimpurilor, vă propunem să vă alăturați unui eveniment sonor de excepție, care împletește cu grație vocile și sunetele pianului, precum cele două fire subtile ale unui mărțișor.

Călătoriți alături de noi prin partiturile captivante interpretate de cei trei soliști remarcabili: soprana Cristina Goncearova, artistă a Operei Naționale din Republica Moldova, baritonul Alin Munteanu și maestrul pianist Ciprian Oloi. Repertoriul ales vă va purta prin diverse stări, de la gerul aspru al târziului februarie până la aroma delicată a florilor de liliac, reflectând genialitatea compozitorilor Serghei Rahmaninov, Piotr Ilici Ceaikovski, Nikolai Rimski Korsakov și Sergei Banevich.

Vă invităm cordial miercuri, 28 februarie 2024, începând cu ora 18.00, la sediul Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29, pentru a vă bucura de un "Mărțișor Muzical", un recital vocal-instrumental plin de subtilitate, organizat de Filarmonica "Lyra-George Cavadia" în colaborare cu Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila.

Biletele sunt deja disponibile și pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online pe platforma BLT.ro. Detalii suplimentare sunt disponibile la https://www.blt.ro/martisoare-muzicale-recital-vocal-instrumental.html.

Vă așteptăm cu entuziasm și deschidere în inimă!


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii