Ticker

6/recent/ticker-posts

Maraton de Poezie la Galați

 


Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” Galați, sub îndrumarea Consiliului Județean Galați, se pregătește să marcheze într-un mod deosebit Ziua Mondială a Poeziei. Împreună cu partenerii săi, Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Iași – Reprezentanța Galați – Brăila – Tecuci, organizează un eveniment special în ziua de marți, 19 martie 2024, începând cu ora 12:00.

Sub numele de „Maraton liric, De Sărbătoarea Poeziei”, evenimentul va aduce în prim-plan pe Angela Baciu și invitații săi, scriitori reprezentând Filiala Iași, dar și alte talente poetice din întreaga țară. Moderatori vor fi însăși scriitoarea Angela Baciu și distinsul bibliotecar și scriitor Adi Secară.

Locația aleasă pentru acest prilej deosebit este Filiala Nr. 1 „Costache Negri” a Bibliotecii Județene „V.A. Urechia”, situată pe Strada Regiment 11 Siret, în Galați, la Clubul Liberty Steel. În cadrul evenimentului, publicul va fi răsfățat și cu momente muzicale de excepție, oferite de talentații elevi ai Liceului de Arte „Dimitrie Cuclin”, sub îndrumarea profesoarei Manuela Călărași și interpretate la vioară de Cristian Duminică și Iosif Istrate.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii