Ticker

6/recent/ticker-posts

Câștigătorii Concursului Național de Poezie de Dragoste Leoaică tânără, iubirea..., Ediția a XXIV-a, 26 aprilie 2024

 


Juriul Concursului Național de Poezie de Dragoste "Leoaică tânără, iubirea...", a anunțat laureații celei de-a XXIV-a ediții a acestui eveniment literar de prestigiu.

Juriul, alcătuit din distinșii membri Virgil Diaconu, Liliana Rus și Lucian Costache, a avut sarcina dificilă de a alege dintre numeroasele creații poetice cele care să își însuflețească și să îmbogățească tematica dragostei în versuri.

Iată câștigătorii acestei ediții:

Premiul I: Maria ANASTASIU, în vârstă de 26 de ani, din Râmnicu-Vâlcea, absolventă a Facultății de Medicină din Sibiu.

Premiul al II-lea: Teodora COSTEA, în vârstă de 20 de ani, din Constanța, studentă la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București.

Premiul al III-lea: Ioana Rodica DUMITRU, în vârstă de 31 de ani, din Ploiești, consilier juridic și absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Mențiune I: Ania Dana HERMAN, în vârstă de 34 de ani, din Pitești, funcționar public și absolventă a Facultății de Științe Politice din cadrul Universității din București.

Mențiune II: Andra PANTEA, în vârstă de 35 de ani, din Timișoara, absolventă a Facultății de Muzică și Teatru de la Universitatea de Vest din Timișoara.

Festivitatea de premiere va avea loc vineri, 26 aprilie 2024, ora 13, la Centrul Cultural Pitești. Decontarea sumelor cuvenite se va face persoanelor premiate prezente la festivitate, în temeiul cărții de identitate, sau persoanelor delegate.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii