Ticker

6/recent/ticker-posts

Serata muzicală "In Memoriam - Ioana Maria Lupaşcu"

 


Serata muzicală "In Memoriam - Ioana Maria Lupaşcu" va avea loc vineri, 19 aprilie 2024, la Sala de spectacole a Școlii Populare de Arte „Vespasian Lungu”. Evenimentul este dedicat omagierii talentului și vieții artistice a pianistei Ioana Maria Lupaşcu. Serata este organizată în cadrul celei de-a XV-a ediții a Concursului Național de Pian "VIRTUOZII".

Începând cu ora 18:00, veți putea participa la un program artistic special, care va include interpretări muzicale, discursuri și proiecții video, într-un cadru emoționant și plin de recunoștință. Ioana Maria Lupaşcu a fost o artistă desăvârșită, recunoscută la nivel internațional pentru talentul și virtuozitatea sa.

Evenimentul va aduce împreună tineri pianiști din întreaga țară, invitați speciali, familie și admiratori ai talentului Ioanei Maria Lupaşcu, pentru a-i aduce un omagiu memoriei ei și pentru a celebra moștenirea sa artistică.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Brăila, prin Școala Populară de Arte și Meserii „Vespasian Lungu” Brăila, și Primăria Municipiului Brăila. Intrarea este liberă pe tot parcursul zilei, iar publicul este invitat să se alăture acestui moment de comemorare și recunoaștere a unei personalități de excepție a scenei muzicale românești.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii